10 November ATB-tocht

Toerclub Vlijmen organiseert jaarlijks de Heide- en Duinentocht. Een unieke veldtoertocht in de Loonse- en Drunense duinen met routes die door gebieden lopen die normaal niet opengesteld zijn voor publiek.

De Heide- en Duinentocht vindt dit jaar plaats op zondag 10 november. Noteer deze datum dus alvast in je agenda. Starten is mogelijk tussen 9 en 10 vanaf de start- en finishlocatie ’t Patronaat in Nieuwkuijk.

Er zijn twee routes beschikbaar. Een 25 kilometer route die voor iedereen geschikt is en een 40 kilometer route voor de meer geoefende mountainbikers. Beide routes zijn te rijden op een mountainbike of cyclocrossfiets. Er is dus geen enkele reden op thuis te blijven op 10 november. Reden om wel te komen zijn er genoeg:

  • 2 bevoorradingsposten op zowel de 25 als de 40 kilometerroute.
  • Bewaakte fietsenstalling
  • Gelegenheid tot fietsen afspuiten
  • Overheerlijke erwtensoep bij de tweede bevoorrading
  • Toegang tot gebieden die normaal gesproken afgesloten zijn voor publiek
  • Mogelijkheid om voor en na de veldtoertocht iets te drinken in het Patronaat
  • Velen enthousiaste mountainbikers gingen je voor, waaronder Lars Boom
  • De gemaakte foto’s zijn naderhand gratis te downloaden.

atb-2011-tcvlijmen

Praktische informatie:
Wanneer: Zondag 10 november 2013 starten tussen 9 en 10 uur
Waar: ’t Patronaat, Nieuwkuijksestraat 106, 5253AJ  Nieuwkuijk GPS: N 51.691028, E 5.178476
Wie: geschikt voor iedereen, jong en oud, beginner en gevorderde

Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws omtrent de veltoertocht van Toerclub Vlijmen.

Toerclub Vlijmen maakt gebruik van het Scan&Go systeem van de NTFU. Hierdoor kun je makkelijk inschrijven op de dag van de toertocht. Kijk voor meer informatie op www.ntfu.nl/Producten/ScanGo.aspx Ook als je geen NTFU lid bent kun je op die pagina gratis een barcode aanvragen zodat je bij de start geen formulier meer hoeft in te vullen. Dan is het € 5,- betalen, Scan & Go!!

Voorinschrijven kan ook. Dat doe je op www.inschrijven.nl Dan is het echt Scan & Go!! Want dan heb je al betaald via iDeal tijdens het voorinschrijven. Geen gedoe met muntjes bij de inschrijftafel bij ’t Patronaat, maar Scan & Go!!

NTFU leden laten eenvoudig hun pasje scannen, betalen € 4- en Go!! Of voorinschrijven, dan is het echt Scan & Go!!

Routebeschrijving

Auto
Vanuit Utrecht/Den Bosch A2 richting ‘s-Hertogenbosch, A59 richting Waalwijk. Vervolgens afslag 43. En onderaan de afrit linksaf. Na 200 m linksaf onder de A2 door. Tweede afslag op de rotonde en na 10 meter rechtsaf ri. Van Onsenoordsestraat. Vervolgens rijd je recht op onze startlocatie.

Vanuit Rotterdam/Breda A59 richting Waalwijk, vervolgens afslag 43. Tweede afslag op de rotonde en na 10 meter rechtsaf ri. Van Onsenoordsestraat. Vervolgens rijd je recht op onze startlocatie.

Trein + Fiets
Reis op station ‘s-Hertogenbosch centraal, vanuit daar is het slechts 10 kilometer fietsen naar onze startlocatie.

Ga vanuit het centraal station links en vervolgens weer links onder het spoor door. Sla de tweede rotonde linksaf en volg deze weg tot je rechtsaf kan slaan naar de Deutersestraat. Je rijdt nu parallel aan de Vlijmenseweg. Blijf dat doen tot het viaduct over de A2. Ga voor het viaduct links af. Dit is de Heidijk. Volg de Heidijk tot aan de molen, sla voor de molen rechtsaf en rijdt recht op onze startlocatie af.

Geef een reactie

X