Wie A zegt…….

Bakkerskil5Vanochtend half 9 werkelijke tijd met zo’n 20 man naar Bakkerskil vertrokken.

M’n fiets was optimaal geprepareerd. Na m’n laatste lekke band keurig een verslagje geschreven en een nieuwe band gemonteerd.
Deze keer geen lekke band maar m’n coach Annie adviseert om maar vast wat verslagjes in het voren te schrijven. Dat lezen jullie nu.

Vorige week donderdag ook een nieuw setje achtertandwielen en ketting gemonteerd. Voorbladen heb ik nog nooit versleten.
Vandaag bleek dat ervaringen uit het verleden geen garanties zijn voor de toekomst. Bij even flink aanzetten een geratel in de onderbuik van m’n fiets.

Logisch zegt Annie. Wie A zegt moet B zeggen. Laat mij maar even. Het resultaat staat op de foto. Morgen gaat ze nieuwe tandwielen halen en dinsdag voor 12 uur zitten ze er op.
Moordwijf!!!!

Onze A’s moeten ook nog B leren zeggen. Na de pauze in Bakkerskil riep touroperator Hans vd W uit V. dat de A’s nu gingen vertrekken. Onze P. was al al lang en breed de brug over toen de overige A’s nog achter de B’s stonden te kleumen. Heren A, dat gaat zo maar niet. Als je als A vertrekt moet je ook B zeggen en als A thuiskomen en P niet in z’n uppie laten gaan.

Zonder overdrijven was het een toffe happening vandaag!!!! Smaakt naar meer.

Jan B.

Geef een reactie

X