9 augustus, 64ste verjaardag van Jan B.

150809 JB01

Preparty

Ter voorbereiding de groentela ontruimd en de sla, brocoli en wat ander spullen onder een natte lap op het balkon gelegd. Gods water over Gods akker, moet goedkomen. De vrijgekomen ruimte gevuld met Leffe Tripel en Hertog Jan Karakter. Daarbij kwam ik ook nog wat oude voorraad Westmalle Tripel tegen. Voor de echter renners de ruimte tussen pindakaas en jam opgevuld met Grolsch Radler.

The party

64 jaar geworden en dat op gezellig gevierd. Zonder anderen tekort te doen wil ik enkelen noemen. Da’s in de eerste plaats schoonzoon Frans die vanwege een kapotte brommer helemaal op de fiets van Houten naar Vlijmen was gefietst en niet te beroerd was om daarna nog een stukje met me te gaan fietsen. Meteen daarna komen de 5 makkers van TCV die een groen vinkje hadden gezet en de natuurlijk ook de makkers die geen vinkje hadden gezet. In een goede club worden spontane invallen op prijs gesteld. Hans vd Wiel wil ik bedanken voor de geweldige route en dito terras. Tenslotte Cees en Fred die mee terug zijn gegaan tot in het hol van de leeuw.

Afterparty

Hey Jan, op m’n IPhone kreeg ik bericht dat je om 11:24 een aardig bedrag hebt gepind bij de Hertog Jan van Brabant in Lith. Volgens je GPS-je hebben jullie daar 46 minuten en 12 seconden stilgestaan. Zeker aan de bar??

Ja, dat kan wel eens ongeveer kloppen. Ik heb de makkers getrakteerd voor m’n verjaardag. Andere Jan en Fred hebben dat afgelopen week nog gedaan. Fred was niet eens jarig.

Toch apart. Op afspreken.nl stonden maar 6 vinkjes. Als ik het bedrag door 6 deel is het best stevig.

Je moet het ook niet door 6 delen. Er waren veel meer makkers en ik ben 64 geworden. Deel het dan door 64. Dan valt het best mee.

Dan kan je het ook wel door 300 delen.

Oké, mee eens.

Annie & Jan

Een foto impressie  Zondag 9 augustus 2015

En een filmpje;

Geef een reactie

X