Alternatief rondje Ravenstein

IMG_7415Vandaag met 13 mannen in een mooi redelijk constant tempo een rondje Ravenstein (135 Km) gereden. Ondanks dat het KNMI ons oplopende temperaturen beloofde werd het na de tussenstop in Grave toch nog bewolkt en heb ik zelfs nog enkele regendruppels gevoeld. Desondanks was het fantastisch fietsweer met een mooi route over de dijken langs de Maas.

Herman

Herman haakte bij Engelen af omdat hij daar ongeveer langs zijn voordeur rijdt. Vandaar deze aanvulling.

De allerlaatste kilometers begonnen bij Patrick plotseling zijn tol te eisen.
Niet dat hij zo’n beroerde conditie heeft, maar zijn koolhydraatvrije dieet begon hem in de polder bij het Engelermeer parten te spelen.

Met een pijnlijk gezicht en een gestrekt linkerbeen klikte hij zijn schoen uit het pedaal. Nou dan weet je het wel, KRAMP in het zicht van de thuishaven.

Gestrekt in het gras dachten voorbijgangers dat hij gevallen was. Bovendien leek het of Hans een gebroken been aan het zetten was, maar die deed verwoede pogingen om de kramp onder controle te krijgen. Wat overigens niet echt (of echt niet) lukte. In ieder geval was doorfietsen volgens Patrick geen optie meer.

De eigenares van De Hut, die met de auto bij het “ongeval” was gestopt bood uiteindelijk de oplossing door Patrick met fiets al in te laden en thuis te brengen.

Allemaal bedankt voor de mooie opkomst en de gezelligheid en tot de volgende keer, Piet.

Dit was de route http://www.a-trip.com/tracks/view/171310

Geef een reactie

X