De gele hesjes

Emmamolen, donderdag 13 december 2018

Goedemiddag heren,

Ik heb nu een uurtje naar jullie zitten kijken, maar is het geen tijd om weer aan het werk te gaan?

Hier juist voor de molen zit een grote deuk in de straat, waar je bij regen in kan zwemmen. En als jullie daar klaar mee zijn, meteen naar Ericsslijterij bij de rotonde in Vlijmen. Pas wilde ik daar zo’n fles Zeer Oude Genever halen. Kon niet eens bij de winkel komen door een plas van het formaat IJzeren Man. Ik had nogal dorst dus thuis de kano en m’n zwemdiploma gehaald. Dus mannen, eerst de kuil hier bij de molen, dan die bij Eric enne: Klaar naar huis!!!!

Beste meneer!!!!

Wij zijn geen bouwvakkers!!!

Wij zijn hier aan het vergaderen omdat we het spuugzat zijn. Al jaren wordt er niks aan onze problemen gedaan en daarom hebben we zonet besloten het ultieme protest te laten zien.

We hebben allemaal een geel hesje gekocht. €2,98 bij de action en bij een doos tegelijk nog eens 5 % minder.

Enne, waar protesteren jullie dan tegen????

Tja als we dat nu nog uit moeten leggen moet je maar terug naar de lagere school. Dat is toch nu zo langzamerhand wel hartstikke duidelijk!!!

Enne, als dat dan zo duidelijk is, wie moet er dan wat aan doen???

Ons bestuur natuurlijk. Moet je maar geen bestuursfunctie willen.

TCV, (ToekomstClubVlijmen) is compleet de weg kwijt!!!! Het gaat niet om de toekomst, da’s allemaal kommer en kwel. Broeikas effect, Tsunami’s, nog meer belasting betalen, enz…………

Ons punt is dat vroeger alles beter was en dat we dus “in het verleden moeten blijven hangen”.

Enne, kunnen jullie daar wat voorbeelden van noemen.

Tja, da’s wat ingewikkeld. Ieder van ons heeft zo z’n eigen beeld van het betere. Iemand kon zich herinneren dat hij in de jaren 1940 tot 1945 nooit ene lekke band heeft gehad. Iemand anders denkt dat het vroeger altijd prima weer was. Of je kon lekker fietsen, of je had ijsvrij. ’t Een of het ander, nooit van dat halfslachtige gedoe. Maar wat voor iedereen geldt, vroeger waren onze meisjes een stuk jonger en onze fietsen een stuk nieuwer.

Meer dan genoeg reden om terug te willen naar vroeger en klassikaal een geel hesje aan te schaffen.

Morgen gaan we er in optocht mee naar het huis van onze voorzitter en we blijven daar op de stoep zitten tot hij het geregeld heeft.

O ja, nog even het allerbelangrijkste!!!!

Voor iedereen van ToekomstClub Vlijmen, prettige feestdagen en veel fietsdagen en ijsvrij in 2019!!!!

De gele hesjes.

Geef een reactie

X