Jaarverslag 2013

Op 26 februari 2013 werd de algemene ledenvergadering gehouden in de Korf te Vlijmen er waren 38 leden aanwezig.

Kascommissie:

Aangesteld als leden van de kascommissie 2013 Mark Kremers en Fred van Bruxvoort.

Leden:

In december 2013 was het ledental weer gegroeid naar 70 leden.
Er zijn een viertal leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd. Zie ledenlijst.

Nieuwe leden die we kunnen verwelkomen in 2012 zijn: Wim de Man, Roel van Zon, Tom Tukker, Joost van Buul, Clemens de Gouw en Jan de Gouw.

Clubprogramma TCV 2013:

Bij de openingstocht dit jaar was er een goede opkomst. We zijn nu voor de tweede keer bij de Kluis in Vlijmen geëindigd naar alle tevredenheid, waar we na de soep overgegaan zijn naar een borrel!
Was toch nog prima geregeld dankzij het improvisatie vermogen van Bennie, eigenaar van de Kluis.

De toertochtcommissie 2013:

Jacques van Beurden en Erik Broos hebben ook dit jaar 2013 weer voor genoeg voorrijders gezorgd en we hadden weer de nodige mooie ritten.

ATB-commissie 2013:

Dit jaar bestaande uit: Hans Blank, Arno van Bijnen, Henk van Bokhoven, Henny Gloudemans, Jos van Leeuwen, Jordy van Baal, Frits Verspuy en vanuit het bestuur heeft Michel enkele vergaderingen bijgewoond.

Dit jaar hadden we zoals gebruikelijk de 2e zondag in november onze veldtoertocht (ATB) het weer zat niet helemaal mee maar er zijn toch nog 543 deelnemers geweest.

Zie ook weer de foto’s op onze website.

Lief en Leed:

Jan van Bladel en Jan van Buul hebben het dit jaar best druk gehad met de bezoekjes en het versturen van kaarten naar de verschillende gebeurtenissen van de clubleden.

Verjaardag TCV:

Jacques van Beurden Jan Buisman hebben het dagdeel verzorgd en voor het feest van de avond waren Roy Liekens, Michel van Vugt en Cokky van Son belast. En we hebben een geweldig feest gehad in de bar van dhr. Van Son. Prima verzorgd allemaal zowel overdag als ‘s avonds/ s’nachts. 

De web-site TCV:

Jordy van Baal heeft de website goed neergezet en houdt hem goed bij. Er zijn verschillende clubleden die er een verslagje, foto’s of links op hebben staan.

Geef een reactie

X