Nieuwe leden

Mijn naam is Jeroen, 43 jaar en sinds 2005 woonachtig in Vlijmen samen met Natasja.
Lid van Toerclub Vlijmen sinds september 2020.

Natasja en ik hebben samen 3 zoons en 1 dochter in de leeftijden van 13, 11, 9 en 9.

In het dagelijks leven ben ik Sales Manager bij PUMA (Sporting Goods) en stuur ik 5 mensen aan. Ik ben verantwoordelijk voor alle sales van Teamsport ( met name Voetbal), Training en Running, Lifestyle, Motorsport (Formule 1, Ferrari-RedBull, Mercedes en BMW)

In mijn vrije tijd neemt sport een belangrijke plaats in. Door de Covid-19 crisis ben ik gaan fietsen. ik fiets op een Cube Peloton. Deze kocht ik in 2012 met het idee lekker vaak te gaan fietsen, maar wat niet gemakkelijk bleek met 4 heel kleine kinderen. de fiets ging achter het schot en ik ging verder met hardlopen en krachttraining.

Nu dan toch al weer een paar maanden op de fiets en daar geniet ik enorm van. De vrijheid die je voelt tijdens het fietsen van een mooie rit is fantastisch. Daarnaast helpt fietsen om mijn hoofd leeg te maken na een lange dag of week gewerkt te hebben.

Als kleine jongen groeide ik op in Zegge, een klein dorp in de gemeente Rucphen. Als de Tour de France etappe was afgelopen gingen mijn vriendjes en ik de etappe na doen. Ik was dan Greg LeMond.

Ik heb niet echt een favoriete renner maar in het verleden juichte ik toch wel voor Lars Boom. Tegenwoordig spreken toptalenten als Wout van Aert, Primoz Rogliz, Matthieu van de Poel me enorm aan. Stuk voor stuk klasbakken die heel hard kunnen rijden.

De Tour de France is mijn favoriete meerdaagse koers en Luik-Bastenaken-Luik als 1 daagse race.

Mijn Fietsdoel dit jaar is om sterker te eindigen dan toen ik begon in april, nieuwe mensen te leren kennen en het belangrijkste om te genieten van het fietsen. Ik heb dit jaar 3.882 km gefietst en mijn langste rit is 127 km. Tijdens de zomervakantie in Toscane heb ik om de dag gefietst in een geweldig mooie omgeving en daar de nodige beklimmingen gedaan.

mvg Jeroen

*********************************************************************

Hoi allemaal,

Mijn naam is Eric en ik mag me bijna “Abraham” noemen 😉

Oorspronkelijk kom ik uit Waalwijk, maar ik woon al meer dan 20 jaar in Haarsteeg, samen met mijn vrouw en 11-jarige dochter.

Het merendeel van mijn werkzame leven heb ik in de automotive sector doorgebracht. Momenteel focus ik me vooral als zelfstandig ondernemer op mijn eigen bedrijf: inkoop en verkoop van exclusieve modelauto’s. Voor de nieuwsgierigen en geïnteresseerden onder ons 😉: www.dutchmodelcars.com

Ik fiets al vele jaren, voornamelijk recreatief, de ene periode wat intensiever dan de andere periode. Begin oktober 2020 ben ik lid geworden van Toerclub Vlijmen, hetgeen met tot nu toe erg goed bevalt. Het alleen fietsen heeft voordelen, maar samen met een groep rijden, geeft toch ook erg veel voldoening en plezier.

Sport speelt een belangrijke rol binnen ons gezin, zo worden sporten als voetbal, tennis en hardlopen beoefend. Ikzelf hou het bij een paar keer fietsen per week. In mijn topjaren heb ik de Trois Ballons, Vaujany, de Marmotte en tijdrit Alp d’Huez gereden.
In een ver verleden heb ik ook gevoetbald, o.a. bij RKC en ik heb ook een aantal jaren competitie gedart (voor zover men dat een sport noemt 😊)
Naast sporten, gaat veel van mijn vrije tijd zitten in het klussen in en rondom ons huis en tuin.

Mijn huidige vélo is een Apex Blackbuck waar ik al de nodige kilometers met veel plezier op gereden heb. Op vakantie gaat de fiets mee om er leuke tochten mee te maken in het buitenland.

Ik zou wel eens een kijkje willen nemen in een profteam, hoe het daar allemaal in zijn werk gaat, dat lijkt me een hele belevenis.

Naast het fietsen op de weg, wil ik ook weer het mountainbiken meer gaan oppakken. Het lijkt me leuk om wat wedstrijden in de funklasse te gaan rijden, zodat het competitie-gevoel weer wat meer naar boven komt.
Maar het belangrijkste is toch het samen, met plezier leuke tochten maken!

Groeten,
Eric

X