Openingsrit 5 maart 2023

We kunnen weer. Het nieuwe seizoen 2023 is gestart. Zondag 5 maart vertrokken om half 10, ondanks de temperatuur van slechts 3-4 graden, toch 38 TCV leden vanaf de kletskei. Uiteraard werden er voor vertrek wat foto’s geschoten.

Er waren 3 snelheidsgroepen (25-27 en 30), met elk een voorrijder die de route uit het hoofd reed of met GPS. De “groep 30” ging via ’s-Hertogenbosch – Bossche Broek en Maximakanaal naar de pont in Alem. De veerpont vrouw was al op de hoogte gesteld van onze komst, dus we hoefden niet met de koude vingers de portemonnee te trekken. Hierna via dorp Alem naar de lunchlocatie van onze sponsor De Dukdalf. Daar werden we weer met open armen ontvangen en werd evenals vorig jaar een prima lunch geserveerd. Helaas was het niet de hele rit droog gebleven, dus konden we ook wat opdrogen en /-warmen.

Rechtsonder een Dukdalf (meerpaal)

De voorzitter heette in zijn toespraak 3 nieuwe leden, Kars, Coen en Alexander hartelijk welkom. Nadat de laatste kruimels waren verorberd en iedereen weer was opgewarmd, kon worden vervolgd voor het laatste gedeelte van de rit.

Jan

Geef een reactie

X