Openingstocht 2014

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat we met ruim 40 leden de openingstocht hebben gereden. Tijd om aan de hand van de bijdragen van verschillende leden terug te blikken op deze gezellige ochtend.

Onze penningmeester Piet heeft al op afspreken.nl een prachtig verslagje geschreven van de openingstocht:

Het fietsseizoen 2014 is geopend!! De openingstocht is bezocht door 42 leden van TC Vlijmen.

Onder leiding van Hans de S. hebben we een rondje Rossum gereden. En om te voorkomen dat we te vroeg bij De Kluis op de stoep zouden staan (en koude soep geserveerd zouden krijgen) zijn er enkele maartregelen genomen.

Nog voor de start meldde Ferry een lekke band. Die werd al op de starplaats verwisseld.
Vervolgens gingen we een groepsfoto maken bij De vitaminetuin vanwege het 25 jarig jubileum van deze sponsor.
Dat ging kennelijk allemaal te vlotjes, dus om nog wat tijd te rekken had Ferry nog 2 keer een lekke band bij het Engelermeer.
Vitaminentuin 25 jaar sponsor
Van daaruit hebben onder uitzonderlijk mooie omstandigheden het rondje Rossum gereden. Hoewel de meeste in lange broek waren, kan ik uit ervaring melden dat de korte broek prima te doen was.

Eenmaal in Bokhoven aangekomen bleek dat we toch nog wat te vroeg waren, dus reden we om via Hedikhuizen. Exact om 12 uur stonden we bij De Kluis voor de deur.

Daar hebben we onder het genot van verschillende hapjes, drankjes en veel gezelligheid de opening van het seizoen gevierd.

De door Piet gemaakt GPS-track vind je hier.

Patrick heeft videobeelden gemaakt, deze zullen binnenkort ook op deze website te vinden te zijn.

Geef een reactie

X