Rikketik…

Vraag van Annie: Waarom fietsen jullie toch altijd maar naar Lennisheuvel. Is daar soms wat bijzonders?? Nou nee. Het is gewoon een machtig mooie heuvel. Ik kan me maar één heuvel voorstellen die nog mooier is. Kan ff niet op de naam komen.
Nou, ik wil daar wel een s kijken. Zullen we er naar toe fietsen. Uiteraard ja.

Zeg Jan, je bent niet vooruit te branden. Wil je wel naar Lennisheuvel?? Tuurlijk, ik snap ook niet waarom het vandaag niet zo wil. Gisteren met Henk was ik nog prima in vorm.
Op de Jacobushoeve aan een lange tafel gaan zitten. Een koffie verkeerd, en wat wilt u mevrouw?
Jeetje zegt Annie. Je krijgt hier wel een VIP-behandeling. En van een fantastische mevrouw! Klopt dat wel allemaal.

Juist op dat moment kijk ik naar beneden naar m’n hartstreek. Door het TCV-tricot kon je m’n hart op topsnelheid zien kloppen. Heb je dat hier altijd?? Vraagt Annie. De overbuurvrouw aan de stamtafel biedt hulp. Heb ik ook wel eens. Gewoon op je hand persen, flink blazen en dan normaliseert het wel. Mooi niet dus.
Op ons dooie akkertje terug gefietst naar Vlijmen. ’s Middags de huisartsenpost nog gebeld. Niks ernstigs. Morgen naar de huisarts. Die maakt meteen aan afspraak voor ons op de Hart-Eerste-Hulp.
2 uur konden we terecht. Daar meteen het bed in en aan de monitor. ’s Avonds om 7 uur kwam het elektro-reset-team langs. Even onder narcose, 220 Volt er op, en als je wakker wordt ben je gereset.

Heeft u nog een vraag meneer??? Ja, mag ik nog wel op de fiets naar Lennisheuvel?? Tuurlijk.
Dat is dan toch maar mooi op z’n pootjes terecht gekomen. Op naar Lennisheuvel!!! Joepie!!!

Jan B.

Geef een reactie

X