Rondje Breda 2014

Vandaag hebben we met 20 man een rondje Breda gereden. Op één lekke band na, een perfect rit!

foto 2Dat was niet alleen te danken aan het mooie weer (23 graden) de route en een  lekker tempo. Het is eigenlijk een rondje Mastbos wat we jaarlijks één keer rijden.

Voor mij was het vandaag de derde keer dat ik deze route heb gereden en op Den Deijl in het Mastbos aan de koffie met appeltaart heb gezeten. Normaal doen we dat op het terras aan de voorkant, of als het te koud is binnen. Maar vandaag werden we uitgenodigd om in de lounge aan de achterkant van het etablissement plaats te nemen.

Waarschijnlijk wilde ze gewoon die luidruchtige Vlijmenaren een beetje uit het zicht houden om de overige klandizie niet af te schrikken. In de lounge aangekomen viel ons oog op een bijzonder zonnig terras met fauteuils om flink onderuit te zakken, dus liepen we meteen door naar buiten en voegden de daad bij het woord.

Languit hebben we genoten van de zon en de koffie met of zonder appeltaart. En met de restanten is de haan die daar rondliep zo vetgemest dat hij meteen slachtrijp was. Niet zo gek dus dat de pauze drie kwartier duurde.foto 1

http://www.a-trip.com/tracks/view/151942

Michel bedankt.

Geef een reactie

X