Rondje Schijndel

Piet schrijft regelmatige prachtige korte verslagen over de tochten die hij fietst met zowel de A- als de B-rijders. Deze verslagjes deelt hij op de AFspreken.nl-pagina van de club.  Zo af en toen is zo’n verslagje de moeite waard om op de website te zetten

Door Piet

Er stonden 5 vinken en ik verwachtte vanwege de kille weersomstandigheden nog minder leden aan de start. Toch gingen we uiteindelijk met 11 man op pad voor een route van 62 km onder leiding van Jac. Het peloton bestond uit een mix van A en B rijders. De route was globaal een rondje om Schijndel.

Nou zou je verwachten dat je bij zo’n gezamenlijk rondje van A en B, hoofdzakelijk op het loopvlak van je banden rijdt. Nou mooi niet. Het loopvlak hebben we alleen gebruikt om te kantelen van links naar rechts. De hele voormiddag hebben we op de zijkanten van onze banden gereden, dus die zijn weer mooi rond. Er zaten schat ik ongeveer 584 bochten in deze route.

Maar de omgeving is mooi en het weer heeft ons maar heel even in de steek gelaten. Net als de banden van Jan. Die gingen 2 keer lek binnen de eerste 20 Km.

Alles bij elkaar hebben we heerlijk gekoerst, in een rustig tempo door het Brabantse land.
http://www.a-trip.com/tracks/view/130674

Geef een reactie

X