TCV Openingsrit 20 maart 2022

Eindelijk was het dan weer zover. De winter weer achter ons gelaten en op deze mooie, maar toch frisse lentedag de openingsrit TCV. Normaal starten op Het Plein, maar nu voor bij hoofdsponsor Bas van Doorn Tweewielers, op het Burgemeester van Houtplein. Daar konden de eerste foto’s worden geschoten van het nieuwe frisse groen/zwarte clubtenue.

Er waren 39 leden aanwezig die dit moment niet wilde missen. Na de fotosessie, die door onze clubfotograaf Jan van der Donk werd verzorgd kon worden gestart voor 3 verschillende routes. Omdat niet iedereen fris uit de winter is gekomen, werd gekozen voor afstanden tussen 68, 63 en 50 kilometer, respectievelijk voor de 30+, 30- en de 27-25 snelheidsgroepen. Onder het motto “we gaan niet voor de snelheid, maar voor de gezelligheid, werd er gestart. Omdat we bij een andere sponsor de lunch konden nuttigen, werd er deze keer richting het Gelderse rivierenland gereden. Via onder meer kasteel Ammersoyen, Poederoijen, Aalst, Bruchem, Zaltbommel naar sponsor Restaurant Dukdalf te Kerkdriel.

Dat er verschillende afstanden zijn gereden, heeft oa ook te maken met grote leeftijdsverschil, want bij TCV rijden er leden van 82+ en 1,5 jaar mee….!

Nadat de voorzitter iedereen namens het bestuur welkom heette en de hoop uitsprak voor veel veilige kilometers, kon worden genoten van een voortreffelijke lunch. Door de weerman van TCV was het zo geregeld, dat we precies tijdens een aardige regenbui binnen zaten… Na de lunch moest er nog 15 kilometer worden gereden naar de thuishaven.

Geef een reactie

X