Toerclub Vlijmen blikt terug op succesvolle veldtoertocht

Inmiddels zijn we weer bijgekomen van De ATB-tocht afgelopen zondag 10 november. Ondanks het slechte weer in de ochtend hebben een flink aantal deelnemers genoten van een uitdagende route welke op sommige punten zelfs zeer zwaar was.

Toerclub Vlijmen wil alle deelnemers bedanken voor hun deelname en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien. De mensen die door de vele regen in de ochtend thuis zijn gebleven hebben echt iets gemist. De vele deelnemers hebben weer genoten van een mooie afwisselende route en een goede verzorging. Bij de tweede verzorgingspost heeft menig mountainbike zich gewarmd aan de overheerlijke erwtensoep.

Daarnaast wil Toerclub Vlijmen alle leden, echtgenotes, kinderen en vrijwilligers bedanken voor hun bedrage. Zonder hun harde werk was de veldtoertocht niet zo’n succes geweest.

De foto’s die afgelopen zondag zijn gemaakt vind je hier.

Heb je zelf foto’s, video’s of een mooi verslag? Laat het dan weten in een reactie op dit bericht! Daarnaast zijn natuurlijk alle opmerkingen en verbeterpunten welkom. Wij doen ons best om volgend jaar een nog leukere en gezelligere veldtoertocht te organiseren.

Geef een reactie

X