Verrassingstocht

Met 5 mannen gingen we om 8.30 uur het onbekende, ongewisse tegemoet. Een tocht van 90 km. Voorgeschreven snelheid 27 km / uur. Er was wel iets van de route uitgelekt bleek.

Vanuit Het Plein gingen we via een flinke omweg naar de Hedelse brug. Vervolgens alle wegen gedaan in De Bommelerwaard en in Het Land van Heusden en Altena om weer terug in het mooie Brabant te komen. Daarbij sloegen we linksaf waar we dachten rechts te moeten en andersom. Kortom een hele bijzondere route.

Voor een van de deelnemers was het allemaal te veel en hij vertrok alleen naar huis. Na veel afzien legden we aan in Geertruidenberg op de mooiste markt met goeie koffie. € 2,10 per kop.

Ergens in Gelderland  viel een achterband plat. Later bij de toegang tot de oude stad van Den Berg volgde van die zelfde fiets de voorband. Niet moeilijk doen, het voorwiel mee naar binnen in de koffiebar. Meteen werd aangeboden een teil water te brengen om het gat in de band op te sporen. Ze denken mee daar!

Een echte goede verrassing was de route Halve Zolen Lijn met de wind in de rug naar Vlijmen. Met 5 man vertrokken, met 4 man thuis. De afstand was 85 km, dus er was iets fout gegaan in het voorrijden. De gepresteerde gemiddelde snelheid  was lager dan het voorschrift. Maar voor mij was het toch afzien! 

JvB.

Geef een reactie

X